Main menu

VisO₂ premium – mesečna sočiva

Mesečna kontaktna sočiva, napravljena od 3.generacije silikon-hidrogel materijala visoke O₂ propustljivosti i elastičnosti.

Sočiva su namenjena za dnevno nošenje i mesečnu zamenu pa je neophodno posvetiti pažnju održavanju njihove čistoće.

Svako veče nakon skidanja, sočiva se odlažu u kutijicu za čuvanje – prethodno napunjenu rastvorom za održavanje, poput MACH 4.

Najvažnije prednosti VisO2 premium sočiva:

  • Silikon treće generacije
  • Voda 47%
  • Visoka propustljivost kiseonika dk/t 187
  • Ugao vlaženja 35° - tečnost se bolje razliva po sočivu
  • Modul elastičnosti 0.6 MPa
  • Poligonalna ivica sočiva
  • UVA, UVB filter.
B5 kapi za oci
B5 kapi za oci

Sočiva koja dišu

Neosporna prednost ovih sočiva je visoka propustljivost O₂ - DK/t 187 – zbog čega oko prima više kiseonika i to se manifestuje kroz celodnevnu udobnost i bolje okularno zdravlje. Pogodne su i za pacijente sa vrlo osetljivim očima.

Poligonalni dizajn ivica garantuje komfor prilikom nošenja, zbog smanjenjog pritiska na oko. Ovakav dizajn doprinosi slobodnom protoku suznog filma ispod sočiva i stabilizaciji sočiva na oku, što ima pozitivan efekat na oštrinu vida.

Vlažno=Komfor

VisO₂ premium sočiva zadržavaju hidrofilne molekule na površini sočiva i čine da sočivo bude udobno na oku. Optimalni ugao vlaženja od 35° garantuje dobru lubrikaciju i hidrataciju, pružajući oku komfor i zaštitu od povreda ili crvenila. Visoka lubrikativnost smanjuje osećaj suvog oka.

Materijal

Zahvaljujući visoko fleksibilnom i mekanom materijalu sočiva se brže adaptiraju prema oku, udobna su za nošenje i lako se stavljaju i skidaju. Moderan materijal demonstrira veliku otpornost akumulaciji nečistoća i proteinskih naslaga, tako da su sočiva besprekorno čista i nevidljiva na oku i na kraju dana.

Kontakt

RADECO D.O.O.
Kolubarska 19
11 050 Beograd
tel/fax:
+381 11 344 95 72
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FacebookG+Twitter